Zoeken naar de foto

Uw zoekactie voor de foto leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bi pijper 38 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Zin om te pijpen
Sportieve jongeman gaat nu (18.50) even fitnessen , daarna heb ik zin om iemand met een lekkere pik te pijpen tot je spuit op men gezicht of in men mond. Kan in men wagen of bij jou in de buurt van ninove (ruime omgeving). Stuur je stats en foto van die lekkere lolly.  
Pausanias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Top gezocht
Deze bi bottom, zoekt al een tijdje naar de geschikte top. Ik zoek iemand ouder, groot geschapen, idealiter van in de buurt om te pijpen (ik wil leren om gethroat fucked te worden), slikken en diep en lang genomen te worden. Mijn stats 186,79,17cm, atletisch gebouwd, licht behaard ook in mijn gezicht, knap. Stuur een foto mee als je antwoord wil.  

Top gezocht
gisteren
anoniem 26 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Elkaar Pijpen
Hey, ik ben opzoek naar iemand met een lekkere lul om te pijpen. Ikzelf wil ook gepijpt worden. Ik ben 26, heb een lekkere lul van 19cm aan puur warme sperma, ben 1m85, ben van Aalst. Ik kan niet ontvangen en ik verplaats me enkel in Aalst. Stuur mij ook een foto van jouw lul, dan krijg je voorrang ;)  
gisteren
Duo4trio 41 jaar West-Vlaanderen - Menen
Top 4 fun
Hallo, Wij zijn een koppel: twee mannen, beiden 41 met zin om samen te experimenteren. Wensen hiervoor kennis te maken met een aangename kerel. Zijn niet het datingsapp of het erop-en-erover-en-tot-nooit meer type. Je bent bij grote voorkeur top ingesteld. Uiterlijke is niet belangrijk. We zoeken geen fotomodel. Wel iemand waarmee er een seksuele en eventueel vriendschappelijke klik mee kan zijn. Beter 1 goeie friend with benefits dan x-den scharrels. Ene is slank, 182 bruin broske, blgr ogen, gbbs, top - andere is 183, br haar en ogen, power bottom, niet slank. Hij zuigt gulzig de aan hem aangeboden palen. Lekker keeldiep. We neuken hem beurtelings. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Wonen in de driehoek Ieper- Kortrijk - Roeselare. Kunnen ontvangen  
Jongen 29 jaar Antwerpen - Edegem
Fantasie
Wie wilt mn fantasie waarmaken? Ben een jongen van 29j, 182, 79 en op zoek naar een eerlijke kerel die zich graag wil aftrekken en mijn gezichtje wil onderspuiten. Als je wil help ik graag een handje (en mondje) ;) Graag foto bij reactie zodat ik weet wat te verwachten :-)  

Fantasie
hotsportyboy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vanavond ergens welkom?
Hey, hier 44biman, bot, 180, 85, sportief en jonguitziende man. Enkel op zoek naar jongere knappe bigast (optie om v uit te nodigen) of kpl mv met biman. Reactie met foto, cam is vereiste alvorens we afspreken. Indien dat niet lukt, niet reageren. Zou fijn zijn iemand te vinden die ook mee voor cam wil spelen maar geen must. xx  

Vanavond ergens welkom?
zoekt 32 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zoekt evt voor……
hey kerels ik ben 32 jaar uit Hoogstraten ik ben op zoek naar een kerel jonger of rond dezelfde leeftijd die het ziet zitten om mijne lul is lekker discreet te komen pijpen en evt wederzijds contact bij klik nu zoek ik dit al even bij interesse mag je reageren met een foto van je lul zodat ik ook weet wat jij in de broek hebt zitten ik hoor je wel bij interesse  

Zoekt evt voor……
Frits 48 jaar Antwerpen - Mol
Nog steeds opzoek naar jonge slank pijpmondje
Zoek nog steeds een jonge slanke gast die mijn klein dun besneden piemeltje wil komen pijpen. Niets meer! Ik blijf passief. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik reageer enkel op reacties met je Stats, vanwaar je bent en gewone foto heeft voorrang.  

Nog steeds opzoek naar jonge slank pijpmondje
gisteren
Dave 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iemand goesting vanavond?
Wie heeft er zin om vanavond af te spreken met 42-jarige bottom? 1m76, 62 kg slank. Afgeschoren haar. Ik kan ontvangen en verplaatsen regio Antwerpen… Mail met stats/foto en voorstel.  
Peterbi 56 jaar Limburg - Hechtel
Date morgen
Ik zoek iemand die donderdag overdag kan ontvangen. Ik wil graag experimenteren met assplay en voor de eerste keer geneukt worden op een rustige manier Wie wil met daar mee helpen? Hou van longplay met tongen pijpen likken rukken Graag reactie met een foto van je pik. Ik zoek iemand omgeving hechtel die kan ontvangen.  

Date morgen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10